Hjem CMS løsninger

CMS løsninger


Hvorfor CMS? Fordi du som seriøs erhvervsdrivende eller lignende har bedre og vigtigere ting at bruge focus på end at bruge tid på at lære/anvende sprog som php, html, css og sql. Nogle vælger at ansætte en programmør til løbende at varetage de opgaver der måtte forekomme.

Forskellige CMS løsninger du kan overveje:

Som udgangspunkt er Joomla og Wordpress de største CMS løsninger der findes på markedet i øjeblikket. Wordpress egner sig mest til weblogs, så derfor må Joomla globalt set være det største CMS brand i øjeblikket.

Med CMS kan du selv varetage alle opgaver nemt og hurtigt, uden den store tekniske forstand. Min påstand er at hvis man kan anvende Microsoft Word, kan man også håndtere dette system, da oprettelse af artikler mm. sker på samme måde. Opgaven består i at lære at navigere rundt i administrationsdelen. Dette kan du nemt lære, eksempelvis ved at se min egen Joomla Tutorial, som giver en kort gennemgang af nogle af de væsentlige ting i backend delen.

Kort sagt fungerer CMS som betyder Content Management System således at siden har en "frontend" og en "backend". Dvs. selve hjemmesiden, samt et administratorpanel, hvor du kan oprette artikler, og konfigurere menuer, nyhedsbreve, afstemninger og andre moduler.

Joomla CMS

Bedste CMS løsninger

Af de CMS løsninger vi kender til at Joomla klart det vi har bedst erfaring med.

Vi hos AzureX kan hjælpe dig med installering af Joomla, samt opsætning af de moduler du måtte ønske, og forme siden efter dit behov, men principielt kan du efter du har sat dig ind i systemet hurtigt varetage de samme ting helt selv.

Tilbage