Hjem Joomla Tutorial

Joomla tutorial for begyndere

Joomla på dansk


Som med så meget andet inden for IT og EDB, er den bedste måde at lære ting på, at prøve sig frem. Dette gælder selvfølgelig også Joomla. 

Med lidt hjælp og nogle gode metoder kan det dog gøre processen lidt nemmere. Joomla  forums er et must for alle seriøse CMS udviklere. Her vil jeg anbefale Joomla's helt eget forum som eksempel, hvor man ydermere har mulighed for at finde udvidelser og opdateringer til dette CMS system:

Joomla.org

Ydermere kan jeg anbefale min egen blog hvor jeg skriver om Joomla på dansk samt CMS systemer:

mikaelhostrup.dk

Som en lille ekstra feature her hos os kan du se en quickstart intro til brug af administrationsdelen. Denne Joomla tutorial for begyndere er et lynkursus for dig der vil lære de grundlæggende ting i dette fantastiske CMS system.

 

Opløsningen på denne Joomla tutorial er meget høj så derfor anbefales det at den ses på fuld skærm. Jeg har erfaret at frasen Joomla dansk har stor interesse blandt min målgruppe. Det må betyde at der findes begrænset dansk materiale derude, så derfor besluttede jeg mig for at lave en Joomla tutorial på dansk til jer der kigger forbi. Håber den kan bruges.

Kritik og ros samt spørgsmål til videoen er meget velkommen på kontaktsiden!