Hjem SEO

SEO - Online markedsføring af din hjemmeside

Bliv synlig på google med SEO


Idag er google et af de vigtigste elementer indenfor online markedsføring. Ligeledes er det, det optimale sted for dig at komme i kommunikation med en given målgruppe. Google står for 90% af alle søgninger i Danmark, så er din SEO i top er du godt på vej.

For at blive synlig på Google, skal det foretages en masse SEO optimering af din hjemmeside. Dette gælder alt fra indhold af hjemmesiden, opsætning af hjemmesiden samt omtale af hjemmesiden. Søgningerne består af en stribe af meget avancererede algorithmer der sikrer at forbrugeren bliver mest mulig tilfreds med resultatet.  Det er en af grundende til at Google er så populær. For at blive en del af dette resultat skal man forstå hvordan SEO virker hvilket er koden bag din online markedsføring. Der findes masser af litteratur indenfor emnet, men det kan være meget besværligt at komme i gang med. Især hvis man ikke har en baggrund inden for søgemaskineoptimering i forvejen.


Vores hjemmesider indeholder SEO af topkvalitet


Som noget ekstra ordinært tilbyder vi vores ekspertise inden for SEO - søgemaskineoptimering.  SEO har et stort fokus i virksomheden. SEO er hos AzureX vægtet lige så højt som selve designet, og i praksis vil alle eksperter på området medgive at online markedsføring faktisk er vigtigere end selve designer.

Forestil dig at have verdens bedste produkt eller budskab på din hjemmeside indpakket i et nydeligt og brugervenligt design men absolut ingen SEO. Det betyder at du stort set den eneste der nyder godt af din hjemmeside.

Hos AzureX kan vi klare både SEO og webdesign, samlet eller hver del for sig.

Læs mere under billige hjemmesider!

Til dokumentation kan du se hvilken litteratur vi har læst for at udvide vores kompetancer indenfor SEO faget.

SEO LEX 11.0
Analyticsbogen
SEO 2.0
SEO FAQ
Google Grundbog


Du kan læse anmeldelser af bøgerne på vores SEO blog.