Hjem Priseksempler

Billige hjemmesider fra 2000 kr!

Udbyg din pakke med SEO og plugins billigt!


Vi tilbyder nogle af de bedste priser på markedet for billige hjemmesider. Denne løsning skal som antydet være billig og hurtig. Selvfølgelig vil prisen kunne variere hvis du ønsker en meget omfattende side, der kræver en del arbejde, men indledningsvis tages der udgangspunkt i følgende:

(Light, Medium og Full er alle med unikke designs)

Obs. AzureX forbeholder sig retten til at have et link i bunden af alle hjemmesider vi måtte lave.

Obs Obs. AzureX laver ikke skræddersyede logoer, men simple udkast. Vi laver ikke Flash indhold fra bunden. Vi skriver ikke artikler/indhold til hjemmesider. Til gengæld laver vi stort set ALT andet hvis du vælger at købe billige hjemmesider hos os!

Alle priser er eksklusiv moms

Prisoversigt Domæne Webdesign SEO   
Komplet Plugin pakke Pris
Light

Fra 2000 Kr. (2500)
Medium

Fra 2500 Kr. (3125)
Full

Fra 3000+ Kr. (3750+)
Webshop

Efter aftale
SEO

Fra 1000 Kr. (1250)


Light

En opsætning af Joomla på dit webhotel med de mest basale features som menuer billeder osv. (Eksempelvis som AzureX.dk)


Medium

Udover light udgaven vil siden få en gennemgående optimering, så den lever op til søgemaskineoptimerings standarderne for vores billige hjemmesider. Læs mere om SEO her på siden.


Full

Denne pakke indeholder alle de moduler du måtte ønske, som brugersystem, forum, eventmanager osv. Indhold og artikler står du stadig selv for. (Pris kan variere efter omfang)


Webshop

Denne webshop er en færdig løsning udviklet af Virtuemart. Til komponenten medhører et administrator panel hvor brugeren selv kan tilføje produkter. Udover denne pris medhører udgifter til Epay og PBS som ligger på omkring 2000 kr. Vi står også for at opsætte disse abonnementer.


SEO

Hvis du ikke er interesseret i en af vores billige hjemmesider men blot vil være mere synlig på Google skal du vælge denne pakke. I forbindelse med søgemaskineoptimering vil der bliver udarbejdet en rapport med en oversigt og det udførte arbejde. 1000 kr,- er inklusiv linkbuilding af hjemmesidens knudepunkter.


Domæne

Har du intet domæne i forvejen kan vi skaffe dette for dig. Alle omkostninger tillægges prisen. Domænet registreres i dit navn.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Køb billige hjemmesider her