Hjem Referencer

Billige hjemmesider

Hos AzureX lægger vi stor vægt på kundens tilfredshed samt kvalitet og og pris af hjemmesiden.  Med dette menes stilfuldt design, enkel og harmonisk struktur af hjemmeside, samt professionel SEO.

Kombinationen af disse fører med sikkerhed til stor kundetilfredshed.

Følg med i udviklingen og se hvilke tilfredse kunder AzureX tidligere har betjent. Bemærk at følgende kun er et udpluk af vores referencer.


Udvalgte hjemmesider

psykolog-københavn.dk

Ivan Hansen er manden bag psykolog-københavn.dk. Her tilbydes mange forskellige former for terapi.

Psykolog københavn


kursusogkonference.dk

Hos kursus og konference kan du nemt og gratis ansøge om lokaler til dit næste event og derefter samler manden bag foretagendet forskellige tilbud sammen som passer netop til din lokation og dine behov.

kursus og konference


Aarshandel.dk

Aars Handelsstandsforening er et samlingspunkt for alle forhandlere i Aars. Her kan man læse om begivenheder og nyheder indenfor handelsmarkedet i Aars. Desuden kan man læse om forskellige tilbudsordninger, forhandlere og meget mere.

aars handelsstandsforening


2tmevent.dk

Dette event firma specialiserer sig i at arrangere events for firmaer og foreninger. Ideen bag firmaet er at forbedre samarbejdet i firmaer gennem teambuilding og fælles oplevelser. Mulighederne varierer lige fra rapelling til moutainbike.

2tmevent


DanaAlarm.dk

DanaAlarm er et firma der beskæftiger sig med alarmer og overvågningssystemer. Her kan du få alt fra dome kameraer til digitale optagere og overvågningssystemer der kan sende billeder direkte til din smartphone.

danaalarm


Baeveren.dk

Bæveren ApS er et tømrerfirma som specialiserer sig i at behandle og renovere gulve. Dette gælder eksempelvis nedslibning, finpudsning og lakering.

baeveren


Letsdrive.dk

Carsten Salomonsen er manden bag Letsdrive køreskole med placering i Herning. Letsdrive har egen teori lokaler samt manøvrebane og glatbane tæt beliggende på køreskolen.

letsdrive


Lundsoe.dk

Lundsø er et kombineret fryse og pakkehus beliggende i Svenstrup nær Aalborg. Lundsø er blandt andet kendt for detail handel import og pakning af eksempelvis rejer.

Lundsoe


LisbethGrünberger.dk

Lisbeth Grünberger er en amatør maler som har ønsket at promovere sin kunst på en hjemmeside så vi andre kan nyde gavn af den. Lisbeth maler bla. nogle rigtig flotte acryl malerier.

Lisbeth Grünberger


SJ-toemrerentreprise.dk

Sjællands Tømrerentrepriser er et tømrerfirma beliggende i Dianalund på sjælland med speciale indenfor al håndværk. Herunder kan nævnes: tagrenovering, trapper, køkkener og meget mere.

Sjællands Tømrerentreprise


Foto-lab.dk

Manden bag foto firmaet er Søren Friis. Firmaet ligger i Aars og Søren har erfaring med fotografering inden for mange forskellige genrer. For nyligt har Søren gennemgået et forløb hvor han har fået titlen Qualified Master for hans billeder.

Foto Lab Aars


cp-consulting.dk

Carsten Pedersen er personen bag cp consulting. CP consulting er en konsulentvirksomhed der rådgiver firmaer og beskæftiger sig med lederstil og meget mere.

Carsten Pedersen consulting


Madam-Olsen.dk

Madam Olsen er et rengøringsfirma der gør rent for både privat og erhverv. De kører med forskellige tilbudskampagner og er meget fleksible.

Madam Olsen rengøringsservice


Hennestrandferie.dk

Henne strand ferie tilbyder lejlighed og faciliteter for turister der godt kan lide at nyde den danske natur. Her kan man virkelig nyde sin ferie med Bed and Breakfast og hvad der ellers hører sig til.

Henne strand ferie


BirgitteThorup.com

Birgitte specialiserer sig indenfor marked- og konceptsudvikling. Hun har erfaring med store firmaer som Shell, Codan, Post Danmark og mange andre. Birgitte er innovativ og har mange strategier og metoder indenfor markedspenetration mm.

Birgitte Thorup


Jobcon.dk

Jobcon er et dansk firma der beskæftiger sig med udarbejdelse af CV's og jobansøgninger. Jobcon hjælper folk tilbage på arbejdsmarkedet med deres ekspertise indenfor området.

jobcon


RSinvest.dk

RSinvest er et tysk udlejningsfirma, der udlejer lejligheder og boliger omkring sønderjylland.

RS invest


haldlighting.com

haldlighting er et nyt nordjysk firma der beskæftiger sig med belysning i alle afskygninger. haldlighting er rådgiveren mellem de store lysfabrikanter og kunderne.

haldlighting


Napstjert.dk

Napstjert er et lækkert sommerhus område i Nordjylland ved Ålbæk. Stedet ligger tæt på Skagen, Fårup sommerland og andre spændende faciliteter. Siden omhandler udlejning af sommerhus i dette område.

Napstjert sommerhus udlejning


PV81-Sommercamp.dk

Poulstrup afholder hvert år en attraktiv Sommercamp. Arrangementet afholdes af Hallen og indeholder spændende aktiviteter, fester og rig mulighed for camping og teltplads.

Hjemmeside for PV81 Sommercamp


Pilekroen.dk

Pilekroen er en dansk restaurant som ligger på Fredriksberg i København. De er særligt kendt for deres Colorado Steaks og har medvirket i TV3 programmet - Kniven for struben. De har siden skiftet ejer, og det i denne forbindelse vi har hjulpet til med en ny hjemmeside.

Restaurant Pilekroen


VH-Kirker.dk

Denne hjemmeside indeholder information om Vrejlev og Hæstrup kirker. Her kommer nyhedsopdateringer, fra menighedsrådet og sognepræsten. Ydermere kan man finde information om kirkerne og inventaret.

Vrejlev Hæstrup sogne


HelleBuch.dk

Helle Buch er en nordjysk kreativ kunstner med en række spændende værker. Helle's malerier er meget ekspressionistiske og indeholder stærke farver. HelleBuch.dk er en oversigt og Helle's arbejde og information om Helle som kunstner.

Helle Buch kunstner


Flat-line.dk

Flat-line er en boligudlejer med fokus på København området. De beskæftiger sig med opkøb og renovering af lejligheder. Derfor sikres der boliger i top kvalitet.

Flat line boligudlejning


AED-Danmark.dk

AED Danmark er et koncept bestyret af professionelle ambulancefolk, som bruger deres erfaring inden for førstehjælp og førstehjælps udstyr. Hos AED-Danmark består konceptet primært af AED'er (hjertestartere) som sælges og hvori der tilbydes kurser i brug af samme.

AED Danmark


Carpo.dk

Carpo Roadshow er et mobildiskotek for det voksne publikum. Carsten Poulsen er manden bag Carpo, og har meget erfaring på bagen indenfor brancen. Carpo spiller til alle arrangementer, lige fra bryllupper til julefrokoster.

Carpo Roadshow


Cyclingnord.dk

Cycling Nord er den førende Mountain Bike klub i Nordjylland. Klubben arrangerer store løb i Nordjylland og har et imponerende medlemstal. Mountain Bike er en af de hurtigst voksende motionsgrene i Danmark for tiden, hvilket afspejles i denne hjemmeside.

 Cycling NordNettips.dk

Nettips er en stor nyhedsportal hvor du kan læse gratis artikler om alt omkring IT, spil, download mm. Siden varetages af folk der har seriøse indgangsvinkler til IT.

Tommerup børnehave
Aalborgteltudlejning.dk

Aalborg teltudlejning udlejer og sælger alt hvad du behøver til en fest. Herunder kan nævnes telte, fadøl, slushicemaskiner og meget meget mere.

Professionel bartender hjemmeside