Hjem Rådgivning

Gratis rådgivning

Er du i tvivl om hvad vi kan gøre for din hjemmeside, eller ved du slet ikke hvilken type hjemmeside du bør anskaffe dig? Med vores erfaring kan vi analysere netop den situation du befinder dig i og komme med konkrete forslag til hvordan du kan komme videre i forløbet.


Klik her

Nedenunder kan du se eksempler på hvad vi kan rådgive omkring. Det er helt gratis og uforpligtende.


Du har ingen hjemmeside?

Vi har lavet mange typer hjemmesider gennem tiden, og uanset om du har et budskab du gerne vil ud med eller et produkt du gerne vil markedsføre, kan vi hjælpe dig videre ved at fortælle dig hvordan du bør gribe det an og hvilken type hjemmeside du bør anskaffe dig, lige fra design til hvilke applikationer der kan være nyttige, som nyhedsbreve, Twitter osv.


Rådgivning omkring CMS?

Måske har du allerede en hjemmeside og overvejer at skifte til et CMS. CMS er efter min mening i alle henseender den bedste løsning uanset om din hjemmeside er en webshop eller et simpelt visitkort. Problematikken kan bestå i hvilket CMS du skal vælge. I nogle tilfælde vil jeg anbefale Joomla, og i andre vil jeg anbefale Wordpress. Ud fra din situation kan jeg give et kvalificeret svar på hvad der passer bedst til dig.


Hjælp til online markedsføring?

Har du en hjemmeside som du er godt tilfreds med, men mangler trafik eller konvertering? I så fald foretager vi gerne en kort analyse af siden og fortæller dig hvad du kan gøre bedre i denne sammenhæng. Vi har stor erfaring med SEO og markedsføring gennem sociale medier. Her er helt sikkert noget for dig at hente.